Ik doe niets liever dan resultaten halen voor mijn klanten.

Een website is meer dan het geven van informatie aan je klanten over openingstijden, producten, locaties, prijzen,….

Je website is een middel om meer klanten te werven en je omzet te vergroten. Hiervoor moet een website goed ingericht zijn en altijd voor je werken. Samen kunnen wij die werkende website maken.

Om ervoor te zorgen dat we dat kunnen, moeten wij goed bij elkaar passen. Hier zijn een paar van mijn vereisten:

Je hebt doelen

Ja, het is saai, maar als je niet weet waar je naartoe gaat dan weet je niet of je er bent of wanneer je bent aangekomen. Als je geen heldere doelen hebt, of als je niet bereidt bent om daaraan met mij te werken, dan heeft het geen zin om samen te werken.

Je hebt een publiek

Een publiek opbouwen door bloggen, podcasten, interviews, white papers, presentaties, voordrachten en opleiding is de enige manier op online publiek op te bouwen. Als je nog geen publiek hebt, dan moeten we daar aan gaan werken.

Je hebt passie

Een online publiek opbouwen is hard werken en het kost tijd. Passie is de brandstof die nodig is om door te gaan, juist als het soms moeizaam gaat. Een flinke dosis passie is dus welkom!

Je hebt een team

Ik zie niet graag dat mijn klanten alles alleen moeten doen. Als je geen team of hulp om je heen hebt of je bent niet bereidt een team op te bouwen dan heb je een zware klus om mij te overtuigen het project aan te nemen.

Je hebt budget

Als je goed voor de dag wilt komen dan moet je een investering doen, zo werkt dat nu eenmaal. Ik werk niet gratis en ik geef geen kortingen. Je hoeft geen tweede hypotheek af te sluiten, maar als je dit project start met een goed budget dan kun je zeker een positief resultaat tegemoet zien.

Je hebt tijd

Als we samenwerken dan vraag ik 100% aandacht en commitment. Om een goed resultaat neer te zetten moeten we veel werk verzetten. Als ik je niet heb afgeschrikt, klik dan op de button " start je project".